En oppdatering fra 22. mai og frem til i dag

torsdag, 23 juni 2016 22:05

En oppdatering fra 22. mai og frem til i dag

22. mai:

For andre gang på rad viste mc folket i hele Norge sin avsky mot mobbing, søndag 22. mai

MC MOT MOBBING ble arrangert første gangen i mai 2015. Det startet etter rosetoget mot mobbing som var avholdt høsten 2014. Oppmøte var enormt og engasjementet enda større.

Litt små nervøse og spente tok MC MOT MOBBING sjansen på å gjenta suksessen. Det var fantastisk hvordan enkelt mennesker bare sa ja dette fikser vi. Artister og appellanter som stiller opp for det vi brenner for.  Dermed gikk planleggingen litt enklere.

Så kom dagen Bodø, Stjørdal, Kristiansand, Helgeland, Stavanger og Lillestrøm. Alle var klare for å ta imot kortesjen som kom til de der hvor arrangement var. Noen hadde regn, mens andre hadde strålende solskinn. Oppmøte var fantastisk, dette viser hvor sterkt MC-/bikermiljøet i Norge er og deres avstand mot mobbing. Vi er ydmyke og ekstremt takknemlig for alle som brukte søndagen sin på MC MOT MOBBING.

 

I år vil pengene gå til litt forskjellig rundt i landet som jobber med/mot mobbing 

Noen av mottakerne vil være Blå Kors sitt forskningsprosjekt på mobbing og Snakk om mobbing, Odinstiftelsen, og lokale foreninger

 

Vi vil komme med en oppfordring til alle der ute:

Gå i dere selv, enten kjenner dere noen som har blitt mobba eller har vært mobber.

Kanskje har du vært en mobber eller et mobbeoffer?

Tenk over hva dere skriver på sosiale medier, hva dere sier til andre mennesker.

Barn og unge lærer av de voksenes oppførsel..

Vi er voksne mennesker, vi bør oppføre oss deretter.

 

Vi i MC MOT MOBBING vil rette en stor takk alle som har planlagt og gjennomført paradene rundt i landet.

 

Etter 22. mai og frem til i dag…

MC MOT MOBBING har i løpet av den siste måneden deltatt og arrangert tre turer for barn og ungdom. 

Samens med H.O.G Østfold arrangerte vi tur for fem barn i Østfold torsdag 9. juni. Vi kjørte opp i skolegården slik at alle fikk se syklene og velg hvem de ville sitte på, før vi kjørte av sted. Vi dro ut og tok en is før barna ble levert hjem på døra til sine foreldre/foresatte.

Torbjørn Trondsen inviterte MC MOT MOBBING til å holde en appell på en ungdomsklubb i Gausdal onsdag 15. juni. Det ble etter sterkt mot for ungdommene på klubben under appellene. Etter det ble det en tur rundt på Gausdal med et mobbeoffer og moren. Det møtte rundt 20 sykler denne dagen, for å marker sin avsky om hva som skjer i bygda.

MC MOT MOBBING var en tur i Østfold tirsdag 21. juni. Hentet en gutt og tok med han og hans mamma ut på en tur og liten stopp hvor det ble kjøpt en brus og kaffe før vi kjørte de hjem igjen. Tusen takk til Thea som var med oss denne dagen

MC MOT MOBBING kan ikke si noe om hver enkelt sak, men at det gir en disse barna en boost og en opplevelse er det ingen tvil om. Det kommer frem av smil og latter under og etter turen hos både barn og voksne. Det kan vel beskrives som 17. mai og julaften på engang.  Det at så lite skal til for å gi litt glede til disse i en vanskelig tid, noe vi med stor ydmykhet setter utrolig høyt og pris på at vi får lov til å bidra til i vært arbeid.

Vi har fått med oss samarbeidspartnere som kan litt mere om hvordan man skal gå inn i slike situasjoner i skolen og miljøet rundt. Tusen takk til alle som hjelper oss ved å møte opp å kjøre og ved å bidra til vårt arbeid ved å handle i vår butikk.

MC MOT MOBBING ønsker alle en riktig god sommer.

Ta gjerne kontakt med oss i sommer via mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., vår facebookside eller på personlige meldinger til Håkon og Tommy

Mer i denne kategorien « En liten oppdatering